HOLY NIGHT Ceremony 2023

Home is where the heart is

dit veld niet invullen s.v.p.

*we sturen je alleen informatie waarvan we denken dat je er wat aan hebt!

Op 11 december 2021 organiseerde ik de HOLY NIGHT voor het eerst. Temidden van een turbulente periode waar samenkomen niet vanzelfsprekend was en we daarom de Holy Ceremony ook via een live stream uitzonden voor hen die het liever vanuit hun eigen Safe Space wilden bijwonen. Ik & mijn Holy Team verstuurden meer dan 500 Holy Ceremony Boxes door het hele land. The Wanderer bracht hun muziek als medicijn, we hielden een live cacao ceremony in de kerk en thuis, er waren prachtige talks en werd gelachen, er werd gedeeld, er werd gevoeld. De boodschap: HOLD THE LIGHT.

Vorig jaar op 20 december 2022 vond de tweede editie plaats. Een ander jaar, een andere energie, een andere vorm. Deze keer was het thema DE LEVEN en kwamen we samen met een intiem gezelschap bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Opnieuw was er een Holy Gift, zorgden May & June voor een magische muzikale omlijsting, waren er kaarsen & cacao, prayers & preaching en ving Bowie Redman de energie in een spoken word aan het einde.

DIT JAAR

Of ik ook dit jaar weer een HOLY NIGHT CEREMONY wilde organiseren – editie numero 3 – was eigenlijk geen vraag. Natuurlijk! Ook nu kunnen we tenslotte wel weer wat verbinding, liefde & licht gebruiken. Maar waar de vorm me normaal gesproken vrij snel helder wordt, bleef het dit jaar wat troebel en verdeeld.

Totdat ik ging zitten, mijn ogen sloot om me af te stemmen op de vraag: wat wil er nu eigenlijk echt? Welke uitnodiging voel ik? En voor wie?

Ik vertel je er heel snel, heel graag meer over. Wanneer je hierboven je gegevens achterlaat ontvang je als eerste de Holy informatie voor dit jaar.

 

ps. dit jaar komt de Holy Night Ceremony naar jou toe..je hoeft dus geen rekening te houden met een specifieke datum.

© Claire | All Rights Reserved Met  gemaakt door Anita Faber

HOLY NIGHT Ceremony 2023

Home is where the heart is

dit veld niet invullen s.v.p.

*we sturen je alleen informatie waarvan we denken dat je er wat aan hebt!

Op 11 december 2021 organiseerde ik de HOLY NIGHT voor het eerst. Temidden van een turbulente periode waar samenkomen niet vanzelfsprekend was en we daarom de Holy Ceremony ook via een live stream uitzonden voor hen die het liever vanuit hun eigen Safe Space wilden bijwonen. Ik & mijn Holy Team verstuurden meer dan 500 Holy Ceremony Boxes door het hele land. The Wanderer bracht hun muziek als medicijn, we hielden een live cacao ceremony in de kerk en thuis, er waren prachtige talks en werd gelachen, er werd gedeeld, er werd gevoeld. De boodschap: HOLD THE LIGHT.

Vorig jaar op 20 december 2022 vond de tweede editie plaats. Een ander jaar, een andere energie, een andere vorm. Deze keer was het thema DE LEVEN en kwamen we samen met een intiem gezelschap bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Opnieuw was er een Holy Gift, zorgden May & June voor een magische muzikale omlijsting, waren er kaarsen & cacao, prayers & preaching en ving Bowie Redman de energie in een spoken word aan het einde.

DIT JAAR

Of ik ook dit jaar weer een HOLY NIGHT CEREMONY wilde organiseren – editie numero 3 – was eigenlijk geen vraag. Natuurlijk! Ook nu kunnen we tenslotte wel weer wat verbinding, liefde & licht gebruiken. Maar waar de vorm me normaal gesproken vrij snel helder wordt, bleef het dit jaar wat troebel en verdeeld.

Totdat ik ging zitten, mijn ogen sloot om me af te stemmen op de vraag: wat wil er nu eigenlijk echt? Welke uitnodiging voel ik? En voor wie?

Ik vertel je er heel snel, heel graag meer over. Wanneer je hierboven je gegevens achterlaat ontvang je als eerste de Holy informatie voor dit jaar.

 

ps. dit jaar komt de Holy Night Ceremony naar jou toe..je hoeft dus geen rekening te houden met een specifieke datum.

© Claire | All Rights Reserved Met  gemaakt door Anita Faber