Sta jij op een kruispunt, klaar om een nieuwe afslag te nemen?

Soms voel je, het is tijd. Tijd om het anders te gaan doen. Voor jezelf, voor je gezin. Privé maar zeker ook op het gebied van werk. Misschien doe je best wel wat je leuk vindt en waar je ook goed in bent, maar denk je ook (te) vaak: is dit het nou? en voel je; er is een andere weg voor mij, ik heb iets anders te geven, ik droom van iets anders. Misschien heb je moeten stoppen en op de pauze knop moeten drukken omdat het gewoon niet meer ging, de combinatie werk én een gezin bijvoorbeeld, veel en veel teveel. Kom je daar nu weer uit, klaar om een andere afslag te nemen en vraag je je af: wat dan? Of wie weet heb je dat al wel helder maar denk je meer: hoe dan? Misschien heeft het leven je niet voor niets dingen laten ervaren en droom je ervan om dat wat jij hebt geleerd door te geven. Er anderen mee te gaan helpen. 

Wat het ook is, hoe het bij jou ook zit: je bent hier op het juiste adres! 

Voel jij dat het ook jouw tijd is? Te leven maar zéker ook te (gaan) ondernemen zoals jij dat wilt? Zijn zoals jij wilt zijn. Bent. Speel je al een tijd met de gedachte om eindelijk te gaan voor dat ene idee, die business, droom? Ben je er klaar voor om te springen, je hart te volgen, misschien zelfs met je baan (ernaast) te stoppen? Om te doen waarvan je weet: dit is wat ik te doen heb! Zichtbaar vanuit jouw échte kleuren, de ruimte innemen die je verdient? Klaar met de ratrace, tijd voor meer flexibiliteit om zo én te doen wat echt bij je past én dit combineren met je privé leven: moederschap, relatie, omgeving.

Worstel jij met: “wat ís het dan? of klopt dit wat ik nu heb staan? Wat zijn mijn kleuren? Hoe kan ik vooruit kijken zonder voorbij te gaan aan waar ik vandaan kom? En als ik dan weet wat ik eigenlijk wil gaan doen of misschien al doe, hoe maak ik van die droom of dat idee dan een business met een truecolor concept wat staat. Kraakhelder, consistent & zichtbaar. 

Dan is de TrueColor Clairity Course iets voor jou! Het natuurlijke vervolg op het succesvolle Mom & Business programma. Helderheid, richting, verdieping én actie. Met ruimte voor je privé situatie. Omdat we allemaal weten dat het daarmee valt of staat. 

I’LL LEAD THE WAY!

De True Color CLAIRITY COURSE is een reis die je (met jezelf) aangaat en waarbij je continue gespiegeld én uitgedaagd wordt om de ene keer naar binnen te keren en goed te voelen en de andere keer juist naar buiten te stappen en te gaan DOEN. Op sommige momenten mag je vertrouwen op de flow van dat waar je heen gaat en in andere lessen moet je echt aan de slag om blokkades te doorbreken en je doel te bereiken.

Ik ben Claire van den Heuvel. Ik geloof erin dat iedereen, of je nu een baan hebt of een eigen business (wilt starten), thuis bent of out there, iets unieks bij te dragen heeft. Te delen en te geven. Mijn kracht is om dat helder te maken. Om jou je droom of idee te laten omzetten naar een krachtige, consistente boodschap & business. Zichtbaar en herkenbaar. Vanuit jouw echte kleuren én vooral passend bij je privé leven en alle rollen die jij dagelijks vervult. 

In mijn carrière heb ik inmiddels zo ongelofelijk veel mensen op weg geholpen. Als communicatie & PR adviseur, brandstrateeg en teamleider. Als (food)coach. Als eigenaar & auteur van de Easy Peasy Academy en 3 bestseller boeken die ook in het buitenland liggen. Ik heb in zo ongeveer ieder tijdschrift gestaan, ben op TV geweest, heb gesproken voor talloze groepen. Van angst om gezien te worden naar zichtbaarheid 3.0.

Het heeft me meer dan klaargestoomd voor het hoofdstuk uit mijn boek wat ik sinds vorig jaar ben gaan schrijven. Waarbij ik inmiddels al velen heb begeleid in het neerzetten van hun TrueColors naar een kraakhelder concept. Concepten, ideeën, producten die allemaal één ding gemeen hebben: ze maken de wereld een stukje mooier. In februari start er weer een nieuwe en inmiddels 3e groep. En er is ook plek voor jou.

Het is magisch om te mogen ervaren en voelen dat je precies aan het doen bent wat de bedoeling is. Een helder kompas waar je op kunt varen. Dat gun ik jou ook! 

Ik ben heel graag jouw gids op een pad waarvan ik wéét dat het je zoveel gaat opleveren. Bevrijding, kracht, balans, vertrouwen, sprankeling een crystal clear vision & concept klaar voor succes.

True Colors. 

Na het volgen van de
True Color CLAIRITY COURSE:

 • Weet je héél helder wat je te doen hebt: wat zijn jouw TRUE COLORS?
 • Heb je concreet wat je eerste stappen zijn en waar je naar toe wilt groeien: jouw fundament en plan van aanpak.
 • Heb je op het gebied van werk/ondernemen je verhaal, je propositie, je true color branding/concept en business bucketlist crystal clear.
 • Doe je dit vanuit vertrouwen, flow, echte kleuren én VOORAL in balans met je privé leven. Op je eigen tempo. Passend bij al jouw rollen: vrouw, mama, partner, vriendin én vooral JEZELF.
 • Weet je hoe je vanuit je echte kleuren zichtbaar moet worden zodat je aantrekt wat bij je past (ideale klant, werk) en de ruimte inneemt die je verdient.
 • Ga je 100% vanuit jouw ‘zijn’ de wereld een stukje mooier maken en geven wat jij te geven hebt.
TRUECOLOR CLAIRITY COURSE (voorheen mom & business). Een succesvol programma waarbij al meer dan 50 vrouwen je voorgingen met het neerzetten van hun droom, idee, product, dienst en business. Vanuit eigen kleuren en IN BALANS met het goed zorgen voor zichzelf en hun relatie(s), gezin, omgeving.

De course start ieder jaar in Januari. Op dit moment heeft de 3e groep de course net afgerond. Een nieuwe groep start op donderdag 3 januari 2019. Er is opnieuw plek voor 20 dames en ik sta je met open armen op te wachten! Hieronder lees je wat de course kost, wat je kunt verwachten en hoe je je alvast kunt aanmelden.

TrueColor CLAIRITY COURSE | januari – mei 2019   

(5 modules, 20 lessen, 10 clarity class calls, 3 LIVE dagen)

Wat jij krijgt: inhoud.

 • MODULE 01: Clear your MIND: wie ben je, waar kom je vandaan? wat zijn je kleuren?
 • MODULE 02: Feel your BODY: waar droom je van? wat heb je nodig? wat wordt de ‘body’?
 • MODULE 03: Free your SOULwaar wil je naar toe en hoe ga je daar komen? 2019 baby.
 • MODULE 04: Create your VISION: wat ga je uitdragen? jouw personal branding & concept.
 • MODULE 05: Share your MAGIC: de wereld in. zichtbaar worden en ruimte innemen.
 • KICK OFF trainingsdag module 01: Show up & connection (live trainingsdag 11 januari van 10.00 tot 15.00 uur)
 • PROGRESS trainingsdag module 02 & 03: a spiritual touch (live trainingsdag 8 februari van 10.00 tot 15.00 uur)
 • PROGRESS trainingsdag module 04: concept course (live trainingsdag in 8 maart van 10.00 tot 15.00 uur)
 • ROUND UP trainingsdag module 05: be seen & serve (live trainingsdag 17 mei van 10.00 tot 15.00 uur)

Wat jij krijgt: praktisch.

 • 5 MAANDEN – 5 VERDIEPINGSMODULES (Januari t/m mei 2019)
 • 20 WEKEN / 20 ONLINE LESSEN IN DE CLAIRITY ACADEMY
 • 5 WERKBOEKEN (1 PER MODULE)
 • 5 CRYSTAL CLEAR INPUT VIDEO’S (1 PER MODULE)
 • 5 CLAIRITY CALLS (webinar, 1 per start module)
 • 4 LIVE TRAININGSDAGEN (11 januari, 8 februari, 8 maart, 17 mei)
 • Besloten Facebookgroep voor vragen & progressie

MOM & BUSINESS KRIJGT EEN NIEUW JASJE.

Deze dames gingen je voor. Bekijk hier onder hun TESTIMONIALS. 

“ik voel mij als ondernemer sterker. ik weet beter waar ik sta en wat mij te doen staat. de chaos is weg. het besef dat een aantal dingen anders moet is daarvoor in de plaats gekomen inclusief meer grip en planning!

Ik voel mij als mom warmer, ik maak meer duidelijke keuzes en ‘zie’ mijn kinderen meer. Ik ben meer met ze in contact en maak bewuster keuzes over wat goed voor mij én voor hen is.

Ik voel mij als partner liefdevoller. ik heb meer tijd en aandacht voor mijn vriend. We praten meer over wat we nodig hebben en hoe we de toekomst zien. In plaats van vechten voor onze plek maken we samen plannen voor nieuwe avonturen en hebben we het gevoel de wereld en elk eventueel probleem daarin aan te kunnen.”

Sonja

“Mom&Bizz was fantastisch en ik zou zo weer meedoen met deze vernieuwde TrueColor Clairity course! Verdieping to the max. Inzicht en vertrouwen. Zo mooi! Ik kan het iedereen aanraden om met jou in het diepe te gaan springen!.”
Lotte

“Het programma en Claire hebben in mij de kracht naar boven gehaald van wie ik daadwerkelijk ben en waarvan ik nog geen idee had dat ‘die’ in mij zat! Ik ben klaar om te gaan doen wat ik te doen heb, weet waar ik moet beginnen en heb er alle vertrouwen in dat ik het tot een succes ga maken.”
Monique

Heb je vragen of de True Color CLA*RITY COURSE iets voor jou is en bij je situatie past?
Wil je meer over de inhoud weten?
Heb je vragen over de betalingstermijnen* of ….

Stuur me een e-mail met je telefoonnummer en dan neem ik contact met je op. 

*wanneer je het bedrag nog wilt inzetten als opleidingsbudget 2018 of juist 2019 is het starten van de betalingstermijnen uiteraard bespreekbaar. 

STUUR ME EEN EMAIL

1 + 5 =