“My story, my business. Your story, your gold.”

 

 

 

 

Jezelf laten zien. Echt laten zien. Wie je bent. Wat je vindt. Wat je voelt. Of juist niet.

We vinden het allemaal vaak zo doodeng.

“Wat als ze me dan niet meer…

Aardig, mooi, leuk, goed genoeg vinden? Willen hebben? Zien staan? Accepteren.”

Wat als.

Wat als je weet dat wat ‘ze’ er van vinden in verreweg de meeste gevallen slechts projectie is? “Wat jij doet maakt mij ongemakkelijk omdat het aanhaakt op iets in mij wat niet gezien mag worden, wat ik ook wel zou willen maar niet doe of durf, wat ik niet zo goed begrijp, wat ik anders heb geleerd.”

Wat als je weet dat de minder fijne reacties of oordelen alleen kom omdat er nog iets in jou zit wat er (onbewust) ook nog een oordeel over heeft. Mag ik wel? Ben ik wel?

En wat als je weet dat juist zijn wie jij bent, met al je kleuren, het enige is wat je hoeft te doen. In dit leven. Bij je gezin. In je Business. Om te zijn waar je wilt zijn. Te komen waar je moet komen. Te krijgen waar je naar verlangt.

Want als jij de moed hebt om jouw TRUE COLORS te laten shinen? Als vrouw, als partner, als vriendin, als moeder, als JEZELF. Dwars door alle angsten & overtuigingen heen!

Keer op keer zie ik het gebeuren. Bij mezelf, bij de vrouwen die ik coach. Wanneer je de ruimte in durft te nemen die er ook voor jou is, je kwetsbaarheden durft te laten zien, te geven maar zeker ook te ontvangen, te kiezen voor jezelf, uit te spreken wat je écht denkt en voelt, gaan doen waar JIJ in gelooft, dan verschuiven er zoveel dingen. Er ontstaat écht contact, je vertrouwen in jezelf groeit en alles komt in een stroomversnelling. 

De wereld heeft het zo hard nodig. Dat we dat steeds meer gaan doen. Vanuit echtheid. Open & eerlijk. Nothing 2 hide.

TRUECOLOR LIVE SEMINAR

Ben jij er klaar voor om kleur te gaan bekennen? Om te gaan ontdekken wat jouw ‘goud’ is en hoe je dat kunt vertalen naar jouw truecolor business: crystal clear & rock solid!

 

Al twee edities eerder nam ik zo’n 140 vrouwen mee in mijn verhaal. Om ze te inspireren ook hun verhaal te gaan inzien, delen en leven. Zichzelf te durven laten zien privé en in hun business! Om te ontdekken waar jouw goud zit, het goud wat jij de wereld te geven hebt! Op 12 april 2019 staat opnieuw een inspirerende dag met als thema: my story, my business, your story, your gold! op het programma. 

Op deze site kun je alvast een beetje een indruk krijgen van de insteek. En ik zou zeggen, zet alvast eind januari ’19 een reminder in je telefoon want op 01 februari 2019 start de verkoop voor alweer het 3e TRUECOLOR LIVE SEMINAR. 

Ben jij er klaar voor om:

  • af te rekenen met ‘WAT ALS?’
  • (meer) ruimte in te nemen vanuit wie jij écht bent
  • helder te krijgen wat jouw verhaal is en te zien wat dat zegt over wat je te doen hebt
  • kleur te bekennen daar waar het nodig is. Privé of in je business.

Heb jij een eigen bedrijf of speel je met het idee om iets te gaan ondernemen? Zou je het fantastisch vinden om dit echt vanuit wie jij bent neer te zetten maar vind je dat soms ook lastig of spannend. Die zichtbaarheid. Of vraag je je af: maar hoe kan ik nou vanuit mijn verhaal een business maken? Of juist mijn verhaal meer gaan gebruiken, verweven, inzetten binnen mijn (bestaande) business? Kun je daarover meer helderheid gebruiken…zorg dan dat je erbij bent! Een dag vol inspiratie, clairity en truecolor sprekers die je meenemen in hun (levens)lessen.

En natuurlijk ben je óók van harte welkom als je helemaal geen business, idee, product of concept hebt maar je wel aangesproken voelt door mij of het thema: TRUECOLORS, zichtbaar durven zijn en het mogen innemen van meer ruimte vanuit wie jij bent. Met al je kleuren.

IK BLIJF GRAAG OP DE HOOGTE VOOR DE RONDE IN APRIL!

Iedereen heeft een verhaal en ik geloof dat juist dát verhaal, jouw verhaal, het verhaal van jouw leven tot nu toe, je niet alleen de weg wijst maar ook JOUW GOUD bevat. Privé maar zeker ook zakelijk. ‘Your life is your classroom’, aldus Oprah. Het open, eerlijk en kwetsbaar delen van jouw verhaal brengt je dichter bij wie jij in de kern bent. Op persoonlijk vlak maakt het dat je de ruimte krijgt die je verdient en het leven voor je gaat werken. Op zakelijk vlak zorgt het vertalen van juist dat goud naar een crystal clear concept ervoor dat je concept, product, blog, boek, of business(idee) écht aanslaat. Aankomt. Hen – die bij jou moeten zijn – recht in het hart raakt.

Zodra je echt jouw verhaal gaat delen (en gaat koppelen aan je business!) vanuit TRUE COLORS, gebeuren er magische dingen. Je gaat staan en doen wat je te doen hebt. Alles klopt. En dat voelen mensen. Je partner, je kinderen, je klanten.

 

IS DIT SEMINAR IETS VOOR MIJ?

Zit jij vast in ‘wat als’? Voel jij dat je zoveel meer bent dan wat je (durft) te laten zien? Letterlijk & figuurlijk. Of Loop jij zelfs al een tijdje rond met het idee om nu toch eens echt voor jezelf te gaan beginnen, iets te gaan doen met die ene droom. Dat ene idee. Dan is dit TRUECOLOR LIVE SEMINAR iets voor jou.

Heb jij zelfs de sprong al gewaagd? Ben je gestart of heb je al een tijdje een eigen onderneming en wil jij dit (nog) steviger neerzetten, vanuit wie jij bent, vanuit jouw verhaal, écht vanuit jouw TRUE COLORS. Waarbij je alles wat jou heeft gebracht tot waar je nu staat, meeneemt? Connecting the dots; laten zien wie jij bent en wat je te geven hebt? Waardoor je je nog meer onderscheidt en je precies hen aantrekt die bij jou moeten zijn. Die je boodschap begrijpen, herkennen en nodig hebben. Dan is dit TRUECOLOR LIVE SEMINAR iets voor jou.

Wil jij leren van mijn ervaringen? Zowel prive als zakelijk? Wil je je laten inspireren door de stappen die ik altijd neem om mijn pad helder te krijgen en houden? Dan is het TRUECOLOR LIVE SEMINAR iets voor jou.

Wil je je een dag lang laten onderdompelen in een super fijne uplifting, sprankelende en positieve energie en laten inspireren door ‘likeminded’ vrouwen, die allemaal met hun eigen en unieke kleuren willen gaan voor een mooiere wereld waarin kwetsbaarheid er mag zijn en er voor misgunnen of jaloezie geen plek is omdat we elkaar juist nodig hebben? Dan is het TRUECOLOR LIVE SEMINAR iets voor jou.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Het thema op 12 april 2019 maak ik begin januari 2019 bekend. Zoals ieder seminar ligt het in het verlengde van: ‘my story, my business. Your story, your gold’ en voeg ik daar iedere editie weer een andere truecolor aan toe zodat het ook voor hen die al eerder kwamen altijd weer fijn en inspirerend is om je aan te blijven sluiten bij deze TRUECOLOR TRIBE!

Zichtbaar durven zijn vanuit je eigen unieke TRUE COLORS is voor veel mensen ontzettend kwetsbaar en spannend. We zijn ons continue aan het aanpassen, verschuilen of vergelijken. Niet helemaal gek natuurlijk. Ruimte innemen en op je plek gaan staan, zorgt voor reacties en soms zelfs voor een verschuiving binnen je (privé) omgeving. Het gaat niet altijd zonder slag of stoot. Die onzekerheid triggert bij ons allemaal: ‘Wat als ze…’.

Toch heb je het te doen. Voor jezelf en zeker ook voor je business. Wanneer je een idee, brand, concept of business neer wilt zetten, is het namelijk van essentieel belang dát je zichtbaar wordt, bent en blijft. Hoe ga je dat doen? Hoe reken je af met dat wat je tegenhoudt om (meer) zichtbaar te zijn? Hoe laat je vervolgens jouw TRUE COLORS schitteren? Hoe vind je de balans tussen jezelf laten zien – écht laten zien – en dingen privé houden? Hoe ga je om met de reacties uit je (vaak directe) omgeving? Hoe vind je de balans tussen werk en privé (o.a. moederschap)? Hoe zorg je er voor dat hetgeen je laat zien interessant is voor je doelgroep en bijdraagt aan wat je komt brengen? Kortom: Hoe maak je van jouw verhaal, je business? We gaan afrekenen met ‘wat als’ en naar boven halen wat er allemaal allang is, maar waar jij misschien nog niet bij kunt! CLAIRITY.

Tijdens het seminar neem ik je mee in mijn verhaal, ik deel al mijn lessen op het vlak van ruimte innemen en zichtbaar durven zijn vanuit wie jij écht bent én ga ik je vertellen hoe je vanuit daar tot een CRYSTAL CLEAR CONCEPT komt. Zoals voorgaande edities zal ook nu Toky Janssen het seminar samen met ons in de juiste energie frequentie zetten zodat iedereen zich veilig en welkom voelt om zichzelf echt te gaan laten zien! Wie deze keer naast mij de truecolor spreker in de middag is blijft nog even een verrassing!

“Your smile is your logo. Your personality is your business card. How you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark.”

JA, ZET ME OP DE LIJST VOOR APRIL ’19

TRUECOLOR SPREKERS

 

Tijdens het truecolor seminar deel ik in de middag het podium met een TRUECOLOR GUEST SPEAKER. Iemand die ik zorgvuldig selecteer om vanuit zijn/haar expertise extra kleur te geven aan het onderwerp: hoe neem jij je ruimte in en kun je – vanuit wie jij bent – neerzetten wat jij te brengen hebt?

In de ochtend gaat Toky Janssen, net zoals tijdens de vorige edities, samen met ons zorgen voor een prachtige start van de dag. Een start waarin we een veilige en vertrouwde setting creëren. Waarin iedereen het elkaar gunt om te stralen. We onze maskers af durven te doen. Yes vrouwen, dat kunnen wij!

Wie er in de middag naast mijzelf op het podium zal shinen, maak ik begin 2019 bekend.

TOKY JANSSEN

Toky is al meer dan 10 jaar mijn GURU, mentale & spirituele coach. Wat Toky doet, kan is bijna niet uit te leggen in woorden. Dat moet je ervaren. Toky komt je iets vertellen over en vooral laten voelen wat de kracht is van afstemmen, het neerzetten van een intentie om zo meer te kunnen ontspannen in wie jij bent. ~ meer over Kolibrie Consult. 

 

TRUECOLOR GUEST SPEAKER

Begin januari maak ik bekend welke spreker in de middag ons met haar kleur komt verrijken.

 

DON’T MISS OUT ON SOMETHING GREAT!

 

De vorige twee edities waren binnen no time uitverkocht! Voor mij natuurlijk fantastisch nieuws en een heel goed teken dat er keer op keer zoveel animo is voor de TRUECOLOR boodschap. De verkoop van de kaartjes voor het seminar op 12 april 2019 start op 01 februari. Zorg er dus voor dat je daarbij bent!

TRUECOLOR LIVE SEMINAR   

19 april 2018 – uitverkocht!

20 september 2018 – uitverkocht!

12 april 2019 – verkoop start in februari ’19

€ 180,-

EXCLUSIEF BTW (NO REFUND)

Het seminar heeft een waarde en prijs van € 497,-  De early bird prijs is € 180,- en beschikbaar vanaf 01 februari tot 01 maart.

  • 10.00 – 17.30 uur
  • Haarlem (exacte locatie volgt in januari 2019)
  • Inclusief coffee & cake
  • Inclusief healthy lunch & borrel
  • Inclusief truecolor gift

Ik gun je helderheid! 

Wie ben ik?

Ik ben Claire van den Heuvel. Misschien heb je me in de afgelopen jaren wel eens online voorbij zien komen, een artikel van me gelezen in de Allerhande, Jamie Magazine, Delicious, Glamour, JAN, Viva of Ouders van Nu. Heb je één van de Easy Peasy (kook)boeken in de kast staan of volg je één van mijn truecolor programma’s. Misschien heb je nog helemaal nooit van me gehoord, dat kan natuurlijk ook en om die reden stel ik me heel graag nog even kort aan je voor!

Claire dus. Truecolor writer, Heartfelt speaker en Clairity coach. Getrouwd met Koen en mama van Miles & Dean. Het is mijn gave en mijn missie om helderheid te scheppen. Voor zoveel mogelijk mensen. Wat is jouw verhaal? Wat heb jij te doen?

Het antwoord op de vraag: ‘wie ben ik écht? Wat zijn MIJN truecolors en wat wil ik?’ kan maar één iemand beantwoorden. Niet je ouders, niet je partner, niet je vrienden, niet je collega’s en zeker niet de mensen die je niet eens écht live kent. De enige die het antwoord weet ben JIJ. Maar dan moet je wel luisteren. Naar je lijf, naar je hart. Dat kan spannend zijn en misschien niet vanzelf gaan, toch weet ik één ding zeker; als ik dat kan, kun jij dat ook.

Wie ik ben, wat ik doe en waar ik heen wil, voor mij is het inmiddels crystal clear. Ik vaar 100% op mijn eigen kompas. Op alle vlakken. Met levenslessen die me gevormd en gebracht hebben tot waar ik nu sta. Privé maar zeker ook zakelijk: van in loondienst als communicatie & PR adviseur, brandstrateeg en teamleider, naar mijn eigen bedrijf als (food)coach-counselor. Auteur van 3 Easy Peasy bestseller boeken, eigenaar van de bijbehorende Easy Peasy Academy. Het staan in zo ongeveer ieder tijdschrift, shinen op TV, talloze fotoshoots, workshops & lezingen. Kortom: van angst om gezien te worden naar zichtbaarheid 3.0.

Natuurlijk ben ook ik nog lang niet uitgeleerd. We never are. Maar ik ben wel weer terug op mijn pad en heb inmiddels al zo ongelofelijk veel mensen op weg geholpen op dat van hen. Dat gun ik jou ook!

 

Veel gestelde vragen

Waar is het TRUECOLOR LIVE SEMINAR?
Het seminar is op het Seinwezen in Haarlem. Het adres is Kinderhuissingel 1. Goed bereikbaar zowel met het OV (10 minuutjes lopen vanaf het centraal station) als de auto. Je ontvangt de locatie en adresgegevens ook nog per mail!
Wanneer is het en hoe lang duurt het?
De eerste editie vond plaats op 19 april 2018 van 10.00 tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 09.45 uur. Borrel vanaf 16.00 uur). Voor deze editie zijn er geen kaartjes meer beschikbaar.

 

Op 20 september staat een tweede editie gepland. Make sure you don’t miss out en meld je even aan om er als eerste bij te kunnen zijn via de link op deze pagina.

Voor wie het seminar geschikt?
In principe richt het seminar zich op hen die of al een eigen business hebben of daarvan dromen of mee gaan starten en op zoek zijn naar helderheid hoe ze dit echt vanuit hun eigen truecolor story kunnen neerzetten, uitbouwen, versterken.

Echterrrr de ervaring leert dat mijn boodschap ook inspirerend en heel welkom is voor hen die heel blij zijn met hun huidige baan maar het wel de hoogste tijd vinden om binnen dat werk of juist privé meer ruimte in te nemen. Zichtbaar zijn vanuit wie je écht bent.

Beide zijn van harte welkom!

Wat als ik toch niet kan komen?
Voor de kaartjes van het Seminar geldt dat ze ‘non refundable’ zijn. Zoals je dat ook gewend bent bij kaartjes voor een voorstelling, film of concert. Uiteraard mag je je kaartje wel weggeven of doorverkopen. Geef ons dan wel even door wie er in je plaats komt zodat we hem of haar op de gastenlijst kunnen zetten!
Ik heb nog een vraag waar kan ik terecht?

Stuur even een mailtje naar claire@claire.world en dan reageren we zo snel mogelijk!

Wil je op de hoogte blijven van alle Truecolor Clairity Magic? Dat kan via op de volgende manieren: